Apple sier at iPad Pro kan bli levert bøyd: - Det er normalt
Er du ikke fornøyd med at iPad-en din ser slik ut? Du kan trolig bytte den, men ifølge Apple er det normalt.

Annonse


Apple sier at iPad Pro kan bli levert bøyd: – Det er normalt

Grunnet måten Apple produserer sine dyre iPad Pro-modeller på, kan visse av dem komme til kunden med en bøy i konstruksjonen.

Klarer de ikke bedre?

Ifølge Apple er ikke dette en produksjonsfeil (neivel?), men grunnet måten brettene produseres på. Selskapet påstår også at enheten ikke vil bli verre med tid

Apple anser ikke dette som en defekt, rett og slett. Vel, da er det vel også på sin plass og lure på om de kommer til å fortsette å produsere sine dyreste iOS-enheter på denne måten, eller om samtlige enheter som vil bli produsert av årets Pro-modeller vil være slik?

Noen sier at iPad Pro-enheten var slik fra dag en, noe Apple bekrefter, mens andre kunder påstår dette har skjedd over tid, blant annet ved å ha iPad-en i en ryggsekk.

Annonse


Kan leveres tilbake

Det bør gå greit å bytte til en annen enhet om man klager, ifølge The Verge. Apple sier de ikke har fått tilbakemeldinger om høyere antallet returnerte enheter enn normalt.

ITavisen redaktør Trond Bie om Apple 2017: – Magien er borte

Dette mener vi

Hva med neste-års iPad Pro? Vil de leveres med en garanti om at dette ikke vil skje igjen, eller risikerer da Apple å bli masse-saksøkt for 2018-modellene?

Dette er en merkelig måte å svare på, uansett, for et selskap som i hvert fall tidligere har kommunisert med sine produkter at de ikke gir seg før alt er “perfekt”, noe som inkluderer produksjonsleddet.

 

Kilde:
The Verge

Annonse