Det er få mobiler som ikke tar seg godt ut med karbondetaljer.

Annonse


Lenovo først med Snapdragon 855 og 12GB RAM: Dette er Z5 Pro GT

Nå som Qualcomm har avslørt sitt nye brikkesett ment for smarttelefoner så kan vi forvente at det stadig presenteres nye mobiler med den oppgraderte prosessoren akkompagnert med andre, gode spesifikasjoner. Men om du trodde at de store aktørene som OnePlus og Samsung skulle være først ute med 855-prosessor så må du tenke om igjen.

Snapdragon 855 og 12 GB minne

Lenovo har nemlig presentert Z5 Pro GT, en telefon som er først ute med flere ting – deriblant Snapdragon 855-prosessoren. I tillegg kommer den med hele 12 GB minne, noe som markerer den første telefonen i produksjon med denne RAM-konfigurasjonen. Telefonen kommer med 512 GB lagringsplass.

https://www.youtube.com/watch?v=KsV3x6rCOpg

Annonse


Selskapets GT-versjon av Z5 Pro har utover dette et frontkamera som popper opp ved behov, slik at telefonen oppnår en utnyttelsesgrad med hensyn til skjerm på over 95 prosent. På baksiden finner man et todelt kameraoppsett med en 24-megapikslers Sony-sensor og en 16megapikslers primærsensor av et slag. Skjermen måler 6.39 tommer og har interessant nok en fingeravtrykksleser under panelet.

Slik blir mobilen din neste år – dette er Huawei Nova 4

Lite batteri

Noe som er enda mer interessant er batteristørrelsen som enkelte kan stusse på: denne er på 3350mAh og kan sies å være i det minste laget for en telefon med slik skjerm.

I utgangspunktet er Lenovo Z5 Pro GT rettet mot det asiatiske markedet og havner i butikkhyllene deres i midten av januar, men man har indikasjoner på at Lenovo ikke utelukker å selge denne varianten også i andre markeder etterhvert, dersom det merkes interesse. Prisen på den dyreste modellen er tilsvarende 5500 norske kroner – en ganske fin pris med spesifikasjonene tatt til betraktning.

Hadde du kjøpt Lenovo Z5 Pro GT hvis den ankom det norske markedet?

 

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse