"Cyberpunk 2077" kan komme sent i 2019 - det er store forventninger til spillet.

Annonse


– “Cyberpunk 2077” kommer i 2019

Det er nesten Red Dead Redemption-tendenser i påvente av “Cyberpunk 2077”-lanseringen som vi ikke vet nøyaktig når finner sted. Nå kan det dog hende at vi vet litt mer på grunn av analyser som det polske analyseselskapet StockWatch har foretatt seg, de har også ganske høye estimater for hvor mange kopier spillet kommer til å selge.

Kommer i slutten av neste år

StockWatch skriver nemlig i en rapport at CD PROJEKT RED sin storsatsing kan allerede komme ut i siste kvartal neste år, noe som i en ideell situasjon vil bety at spillet på denne tiden i neste år er å finne i butikkhyller. I løpet av det første kvartalet spillet er ute, anslår StockWatch at spillet selger i 19 millioner kopier. Styrelederne innad selskapet skal ifølge analyseselskapet ha gitt uttrykk for at kvalitet hele veien skal være første prioritet.

Litt komedie er det også i bildet: spillet sammenlignes med Red Dead Redemption 2 hvor styrelederne åpenbart begeistret over Rockstar Games sitt storspill og med klar beskjed om at Cyberpunk ikke vil være et eneste hakk mindre gjennomført.

Til sammenligning solgte ville vesten-spillet 17 millioner eksemplarer de første tolv dagene, og spillet ble som kjent lansert kun på Xbox One og PS4. Med stor interesse for science fiction blant spillinteresserte så ser vi ikke bort fra at estimatene til StockWatch holder grunn.

Annonse


Var spillbart i august

Når alt dette er sagt så må det påpekes at dette ikke er offisielle utsagn og tall fra CD PROJEKT RED, og at vi inntil selskapet selv bekrefter noe som helst bør ta disse opplysningene med en klype salt. Det skal dog sies at utviklerne under årets Gamescom uttalte at Cyberpunk er spillbart allerede. Et og et halvt år for finpussing og feilrettinger burde være rimelig å gå ut i fra.

Dette må du få med deg: se 48 minutter med Cyberpunk 2077 i 4K!

Kilde:
Wccftech

Annonse