Microsoft hentet navn fra reptiluniverset for å identifisere de ulike utviklersettene for konsollene deres.

Annonse


«Anaconda» er neste generasjons Xbox-konsoll

Like sikkert som at sola står opp, er det at nye konsoller fra de største aktørene i markedet er på vei. Vi har allerede fått noen hint om Playstation 5.

Denne gangen handler det om Xbox.

Kraftigere, og med SSD

Neste generasjons Xbox skal ifølge Windows Central ha kodenavn Anaconda. Dermed holder Microsoft seg i reptilsjangeren – Xbox One hadde nemlig kodenavn Durango, og Xbox One X gikk under navnet Scorpio.

Det kommer trolig to nye Xbox-konsoller iløpet av de nærmeste årene, nærmere bestemt i 2020.

Annonse


Anakonda-maskinen vil være ganske lik den nåværende Xbox One X, men med oppgraderinger på innsiden. Blant annet forventes det kraftigere maskinvare – både prosessorer og grafikk fra AMD.

Det hevdes også fra flere hold at denne maskinen vil få SSD-lagring, noe som i så fall vil kunne gi raskere innlasting av spill.

Den andre modellen, som angivelig har kodenavn Lockhart, skal være en rimeligere utgave av Xbox, i samme gate som Xbox One S.

Bytt fysiske spill mot nedlastingskode

Windows Central mener også å vite at den diskløse utgaven av Xbox One S, som vi tidligere har skrevet om, kan bli annonsert allerede i januar 2019.

Microsoft planlegger visstnok å tilby kjøpere av denne konsollen en digital bytteordning, slik at man kan bytte inn sine fysiske kopier av spill, mot en digital nedlastningskode.

 

Kilde:
Windows Central

 

Annonse


Annonse


Annonse