Administrerende direktør i OnePlus fantaserer om en kompakt smarttelefon som tar opp kampen med de store flaggskipene. Det kan være gode nyheter for deg som synes dagens smarttelefoner er altfor store.

Annonse


OnePlus har skjønt det – vil lage mindre, kraftig mobil

Dersom OnePlus-sjefen får det som han vil, lanserer OnePlus en praktfull liten telefon som er kraftig og sammenlignbar med de store flaggskipene som dominerer markedet om dagen, uten at den er på størrelse med dem rent fysisk.

Batterikapasiteten er det store problemet

Pete Lau har nemlig gitt uttrykk for at selskapet er oppmerksomme på det faktum at mange etterspør mindre telefoner der størrelsen ikke går på bekostning av prestasjonen i særlig stor grad.

OnePlus-sjefen forteller at det store problemet som hindrer dem i å lage noe som kan konkurrere på markedet som nærmest kan betegnes som sitt eget segment, er batteritiden som ikke blir noe særlig med den kapasiteten man har i dag. Ifølge Lau har ikke batteriteknologi utviklet seg spesielt de siste par årene, men at OnePlus veldig gjerne lager en mindre smarttelefon dersom de løser dette problemet.

Svake konkurrenter i dagens marked

For nå har man Palm Phone og Sonys rekke med det de omtaler som kompakte telefoner som konkurrerer på dette segmentet, men disse er bare tilgjengelige i utvalgte markeder og gjør ikke akkurat den beste jobben med å være gode telefoner. Palm blir eksempelvis kalt en forstørret Apple Watch, noe som sier sitt.

Annonse


Det Toms Guide omtaler som det de anser som den perfekte telefonen som kan konkurrere på markedet, og denne kartlegges noe i retning av iPhone SE, med mulighet for noe økning i tykkelse eller bredde:

  • OLED-skjerm, kant-til-kant med egenskaper som gir den dimensjonene til iPhone 6 med 4.6-tommer bare i mindre fasong
  • En god kamerasensor likt den i eksempelvis iPhone XR
  • 7nm-prosessor som i Snapdragon 855, 6GB minne og 128GB lagring
  • Batterikapasitet på 2800mAh

Hadde du vurdert en mer kompakt mobil fra OnePlus med spesifikasjoner tilsvarende beskrevet ovenfor?

Sjekk ut nye OnePlus McLaren med Warp Charge og 10GB RAM

Kilde:
Toms Guide

Annonse


Annonse


Annonse