DayZ har vært i en trøblete utviklingsperiode, men ser nå ut til å ha tatt seg sammen når de tar spillet ut av Early Access.

Annonse


Du husker kanskje DayZ – nå er det ferdig etter fem år

Det er en stor sannsynlighet for at du fremdeles har navnet DayZ på tunga – kanskje ikke rart ettersom spillet var det første til å sparke i gang en trend i sjangeren overlevelse i åpen verden. Nå har spillet etter fem år gått ut av Early Access, og om du har den minste lille interesse for det så kan du slå deg løs i fiksjonelle Chernarus gratis denne helgen.

Takker for støtten

Det er Bohemia Interactive som står bak utvikling av spillet, og fra selskapets ansvarlige gis det uttrykk for at utviklerteamet de siste dagene har gått sammen på en måte som aldri før for å gjøre denne overgangen mulig.

Samtidig ønsker de å rette en stor takk til de som har vært interesserte i spillet og som har vært tålmodige disse årene. De er oppmerksomme på at det fremdeles gjenstår masse arbeid for å gjøre spillet så bra det bli, og bruker anledningen til å planlegge fremtiden for spillet.

Her kan du se traileren for lanseringen av fullversjonen:

Annonse


Prøv det gratis

Dersom du ikke er så godt kjent med DayZ så kan det nevnes at konseptet hadde utspring som en tilleggsmod til ARMA 2.

Om du fatter interesse for spillet så er det gratis denne helgen, og hvis bestemmer deg for å kjøpe spillet så kan det være lurt å gjøre det denne helgen ettersom prisen økes til 35 dollar neste uke. For øvrig er spillet også aktuelt for Xbox One-eiere, som får den fulle versjonen tidlig i 2019.

Skal du gi DayZ en sjanse?

Kilde:
Wccftech

Annonse


Annonse


Annonse