Her er baksiden av OnePlus 6T Mclaren Edition.
Her er baksiden av OnePlus 6T Mclaren Edition.

Annonse


Slik blir den råeste (og dyreste) OnePlus 6T-mobilen

OnePlus 6T kommer allerede i tre forskjellge utgaver, men nå kommer en fjerde: 6T McLaren Edition.

 

Joda, det er i stor grad den samme telefonen som de andre 6T-modellene. De største forskjellene ser vi i RAM, lagringsplass og designet (fargene).

Det første først: 

Annonse


Dette blir den dyreste OnePlus-telefonen så langt, men til selskapets forsvar er den fortsatt billigere enn mange av sine argeste konkurrenter.

Med en pris som starter på 699 dollar  (6000 kroner), får du en telefon med følgende oppgraderte nøkkelspesifikasjoner:

  • 10 GB RAM
  • 256 GB intern lagringsplass

Warp Charge 30

McLaren-utgaven får også raskere lading, takket være et nytt ladesystem OnePlus kaller Warp Charge 30. Ifølge OnePlus skal McLaren-utgaven lades opp mot 50 % raskere enn de andre 6T-versjonene. Mer spesifikt skal du kunne få fullt batteri etter 40 minutter, og 50 % etter 20 minutter.

Telefonen skiller seg ut fra de eksisterende 6T-modellene med sine sorte og oransje farger. Grensesnittet skal også bestå av et sort og oransje-tema.

OnePlus 6T McLaren lanseres i Nord-Amerika og vest-Europa 13. desember. Kina, India og nordligere land får lanseringsdato senere.

Kommer den til å slå an? Ikke for de store massene kanskje, men er du over gjennomsnittet OnePlus-fan, og liker Formel 1 i tillegg, er kanskje dette telefonen for deg.

Kilde:
OnePlus

Annonse


Annonse


Annonse