Samsung har avslørt Galaxy A8s - den har ingen 3.5mm-inngang.

Annonse


Gjorde narr av Apple for fjerning av 3.5mm-inngang – nå har de gjort det selv

I går avslørte Samsung sin nyeste smarttelefon – denne markerer en noe radikal omveltning på smarttelefonmarkedet hvor en av de ledende aktørene rett og slett har eliminert det som er av tykke rammer, busslommer og dråper. Samsung Galaxy A8s er som forventet utstyrt med et kamerahull på øvre venstre hjørne.

Fjernet inngang for hodetelefoner

Skjermen er praktfull med svært tynne rammer og med unntak av kamerahullet som vi ikke har en skikkelig formening om før vi holder telefonen i egne hender for å se hvordan den tar seg ut i daglig bruk.

Interessant nok blir det også Samsungs første smarttelefon uten inngang for hodetelefoner. Dette er interessant fordi Apple har hatt Samsung på ryggen for dette helt siden de introduserte iPhone 7 som eliminerte den tradisjonelle inngangen for 3.5mm-kabel. At Samsung fjerner hodetelefoninngangen betyr at du må bruke en USB-C til 3.5mm-adapter.

Annonse


Populær trend blant produsentene

Det har vært en vedvarende trend som nå er ganske utbredt i markedet for smarttelefoner, og det som nå er spennende å se er hvorvidt Samsung gir de øvrige modellene tilsvarende behandling. Under kan du se bare et av tilfellene hvor Samsung harselerte med Apple for å kutte ut 3.5mm-inngangen:

https://www.youtube.com/watch?v=-O_MjXbX3VA

Hva synes du – har Samsung dummet seg ut her?

Kilde:
MacRumors

Annonse


Annonse


Annonse


Annonse