Om du enda ikke har kjøpt Counter-Strike så er det kanskje like greit: spillet er gratis på Steam nå.

Annonse


Valve har gjort det uunngåelige: CS:GO har fått Battle Royale-modus

Man har fått store nyheter fra spillfronten siden The Video Game Awards gikk av stabelen i går, blant dem er er at gode gamle Counter-Strike: Global Offensive nå er gratis på Steam i tillegg til at utviklerne har lagt til en aldri så liten overraskelse: nå er Battle Royale-modusen implementert i spillet, i form av Danger Zone.

Høyt tempo

Danger Zone beskrives som en Battle Royale-spill med høy tempo som er bygget på CS:GO sitt taktiske spillemåte der spillerne skal bruke ressurser og ferdigheter for å slåss til de kommer ut som vinneren. Ulikt det vi har sett trenden til å være med 100 spillere samtidig, åpner Danger Zone kun for mellom 16 og 18 spillere avhengig av hvor mange venner man har med eller om man kjører solo.

Tjene penger

Handlingen foregår som vi ellers er kjent med i andre Battle Royale-spill: her lander man på banen Blacksite hvor målet er å være siste overlevende. Rundene varer ifølge Valve ti minutter i gjennomsnitt.

Mekanismene som skiller seg ut er blant annet at spillerne underveis i kampens varighet tjener penger ved å gjennomføre oppdrag, åpne sikkerhetsskap og å redde gisler til en trygg sone. Pengene kan så brukes til å kjøpe våpen som hentes til spilleren med en drone.

Annonse


Om du fatter interesse for Battle Royale i CS:GO-drakt så er det bare å laste ned spillet gratis nå på Steam. De som eier spillet fra før, oppnår nå en Prime-status med blant annet et lojalitetsmerke.

Skal du gi Danger Zone et forsøk?

Annonse


Annonse


Annonse