Far Cry New Dawn introduserer tvillingene Lou og Mickey 17 år etter handlingen i Far Cry 5.

Annonse


Dette er nye Far Cry – lanseres i februar!

Det er en fordel om du har spilt Far Cry 5, for i februar kastes du igjen inn i Hope County – denne gang preget av post-apokalyptiske tendenser som har gjort stedet til en ødemark.

Denne artikkelen inneholder en spoiler for Far Cry 5.

New Dawn ser nemlig ut som det søte lille avkommet til Far Cry 5 og Fallout-serien. Det utgjør Ubisofts nye åpen verden-spill med lansering om ikke altfor lenge, og spillet fremstår som en direkte etterfølger til Far Cry 5 der de store endringene tar seg ut i form av Fallout-lignende atmosfære som representeres i all dets radioaktive prakt.

Fortsetter 17 år etter

Uten at man skal gi en altfor stor spoiler så kan det sies at New Dawn fortsetter i sporet av den mest eksplosive avslutningen blant de to som er å velge mellom i forgjengeren. Resultatet er at man vender tilbake 17 år etter i New Dawn og finner fram til lovløse tilstander (ikke altfor ulikt Hope County til å begynne med) med neonfarger og de rareste skapningene det radioaktive avfallet har klart å forme.

Annonse


Egen hjemmebase

Tvillingene Mickey og Luo er spillets antagonister denne gang. Tvillingsøstrene styrer en gjeng med intensjon om å kneble Hope County og ta all dets ressurser. Spillet baseres på at hovedkarakteren har en hjemmebase kalt Prosperity til disposisjon – her lager man og oppgraderer våpen og biler for å motsette seg tvillingenes kamp.

Far Cry New Dawn har en funksjon som heter Friend for Hire – denne funksjonen tillater flerspiller slik at man kan gjøre historiedelen med en kamerat.

“Far Cry New Dawn” blir tilgjengelig på PlayStation 4, Xbox One og PC den 15. februar.

Annonse


Annonse


Annonse