Pete Lau spår en prisøkning på mellom 1600 og 2500 for 5G-mobiler.

Annonse


– 5G-telefoner kan være dårlige nyheter for mange

OnePlus er en mobilprodusent som i stor grad appellerer til de som vil ha premium til en hyggeligere pris. Dette endrer seg sannsynligvis noe når selskapets første 5G-telefon lanseres i butikkhyllene. Telefonen ble avslørt under gårsdagens Qualcomm-arrangement hvor OnePlus-sjefen tok seg friheten til å fortelle litt om prisendringer når 5G-teknologien implementeres i kommende telefoner.

Rundt to tusen kroner dyrere

Pete Lau er nemlig ikke særlig tilbakeholden når han forteller The Verge at de jobber med eksisterende 4G-telefoner parallelt med en 5G-telefon. Prisforskjellen anslår han til å være mellom 200 og 300 amerikanske dollar, selv om han tar forbehold om at det er mange detaljer i bildet som kan påvirke dette anslaget.

OnePlus-sjefen sier at de ønsker å være raskt ute med en 5G-telefon uavhengig av hvordan de må prise denne ettersom kundene etterspør den nye teknologien. Samtidig argumenter han med at selskapets ingeniører og utviklere ønsker å få teknologien ut på markedet slik at de kan begynne å kartlegge nyansene som er inne i bildet og som står for utviklingen av fremtidens smarttelefoner.

Apple kommer haltende bak konkurrentene i 5G-eventyret

Kilde:
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse