Dette koster nye Tesla i Norge
Tesla gjør seg nå klare for lansering av Model 3 AWD og Performance-modellene i Norge.

Annonse


Dette koster nye Tesla i Norge – snart kommer toppmodellen og “Long Range AWD”

Tesla i Norge melder at Model 3-reservasjonsholdere i Europa, i løpe av de kommende ukene, vil kunne bestille Model 3 “Long Range Dual Motor All-Wheel Drive” og toppmodellen Model 3 “Performance”.

Rekkevidde og levering – Model 3 Long Rance All-Wheel Drive

Ifølge selskapet starter leveringene i februar og at leveringsrekkefølgen er “basert på reservasjonsdato, leveringssted og utstyrsvalg”.

Om rekkevidden: “Model 3 Long Range All-Wheel Drive har en WLTP-rekkevidde på opptil 544 km.”

Model 3 med Long Range-batteriet og All Wheel Drive starter på 464 020 kroner, inkludert vrakpant og dokumentavgift, og har en WLTP-rekkevidde på 544 km.  Model 3 har fem ulike fargevalg, og sort lakk er inkludert som standard.

Annonse


Tesla er utrolig nærme drømme-målet alle venter på

Model 3 Performance

“Model 3 Performance er den raskeste bilen i sin klasse, og gjør 0-100 km/t på 3,7 sekunder. Den har nesten perfekt 50/50 vektdistribusjon og kommer med Long Range batteriet for 530 km WLTP-rekkevidde og Dual Motor All-Wheel Drive for økt ytelse og trekkraft i all slags vær. Performance-utgaven starter på 555 320 kroner, inkludert vrakpant og dokumentavgift.”

“Model 3 Performance øker toppfarten fra 233 km/t til 250 km/t, og har karbonfiberspoiler, 20’’ Performance-hjul, og pedaler i aluminiumslegering for de beste kjøreegenskaper og forbedret stabilitet. Model 3 Performance inkluderer også røde Performance-bremsekalipere og den eksklusive funksjonen Track Mode.”

Premiumpakker og Supercharger-nettverket

“Kundene kan velge mellom to ulike premiuminteriør. Pakken inkluderer oppvarmede premiumseter med 12-veis elektrisk justering foran og midtkonsoll med lukket lagring, 4 USB-porter for alle dine enheter og tilkobling for to smarttelefoner. Premium-lydanlegget inkluderer 14 surround-høyttalere. Model 3 kommer også med sidespeil som er oppvarmede og innfellbare.”

Samtlige Model 3 leveres med automatisk nødbrems, frontkollisjonsvarsling og sidekollisjonsvarsling.

“Kundene kan velge mellom 18-tommers Aero-hjul som standard og 19-tommers Sport-hjul som koster 12 500 kroner. 20-tommers Performance-hjul er inkludert i Performance-pakken. Alle Model 3 bygges med Autopilot-maskinvaren. Med Oppgradert Autopilot-pakken som koster 41 800 kroner, vil Model 3 tilpasse farten etter trafikkforholdene, holde seg innenfor filen, parkere selv på en parkeringsplass, og kjøre inn og ut av trange parkeringsplasser.”

“Alle Model 3-kunder har betalt tilgang til vårt globale Supercharger-nettverk, som er forbeholdt Tesla-eiere. Det er mer enn 430 Supercharger-stasjoner med over 3600 Supercharger-ladeplasser i Europa og dette vokser stadig. I Europa kommer Model 3 med innebygget CCS-ladeport for kompatibilitet med tredjeparters hurtigladernettverk, som gir kundene våre større ladefleksibilitet enn noen annen elbil på markedet.”

Fargevalg

Metallic-fargene Midnight Silver og Deep Blue koster 12 500 kroner. Multi Coat Red koster 20 900 kroner og Multi Coat Pearl White koster 16 700 kroner. Sort premiuminteriør er inkludert, mens sort og hvitt premiuminteriør koster 8 400 kroner.@

 

Kilde:
Tesla pressemelding

Annonse