Apple har ikke oppgradert AirPods siden de lanserte dem i desember for to år siden. Er det på tide med ny teknologi nå?

Annonse


Dette Apple-patentet gjør det likegyldig hvilket øre du putter AirPods i

Apples trådløse ørepropper er for veldig mange svært ubehagelige å ha i ørene til tross for dets enorme popularitet. Dette representerer en veldig stor svakhet på AirPods som til å begynne med ikke er særlig billige heller, men har med det å gjøre at ikke alle har lik form på innsiden av ørene. Apple ser ut til å forestille seg en mulig løsning på dette i et patent som ble registrert i dag.

Universale propper

I patentet går det fram at løsningen det er snakk om er “universale” propper som ikke dedikeres til det ene eller det andre øret, nye AirPods som kan bruke innebygde biometriske sensorer til å foreta helsesjekk og avgjøre selv hvorvidt den plasseres i høyre eller venstre øre.

Det detaljeres symmetriske ørepropper som ved hjelp av sensorer kan selv tilpasse seg etter hvilket øre den sitter i samt monitorere variert helserelatert data, deriblant hjerterytme og kroppstemperatur.

Annonse


To år uten oppgraderinger

Selv om dette bare er et patent ser vi det ikke som altfor usannsynlig at Apple velger å ta dette videre i et reellt produkt. Det er tross alt to år siden AirPods kom på markedet. Selv om den har hatt veldig solide salgstall så har ikke Apple oppgradert denne hittil, noe vi har indikasjoner på at først finner sted neste år.

Analytiker hevder nye Airpods kommer i 2019

Kilde:
9to5Mac

Annonse