Inntil Samsung kommer med det ordentlige kruttet de har i utvikling, ser dette ut til å være busslomme-erstatteren.

Annonse


Enda en bekreftelse på at Galaxy S10 ser slik ut

I går skrev vi at OnLeaks basert på spesifikasjoner hadde stelt i stand konseptbilder av kommende Samsung Galaxy S10 Plus. OnLeaks er i utgangspunktet en troverdig kilde å regne når det kommer til slike lekkasjer, men andre troverdige kilder tvilte på autentisiteten til gårsdagens bilder.

Langt tynnere rammer

Nå kommer vår redningsmann på banen med det som hittil er å anse som de mest realistiske bildene av Samsungs kommende flaggskip. Du gjettet sikkert riktig: ingen andre enn godeste Ice Universe som den siste tiden har vært veldig ivrig på Twitter med å bringe oss nye lekkasjer.

Ice Universe er blant de som tviler på OnLeaks lekkasje og argumenterer med at rammene er for tykke til å være ekte vare, men går langt i å bekrefte oppsettet med dobbelt frontkamera i sin egen lekkasje, der det samtidig vises at Galaxy S10 og S10 Plus får forskjellige løsninger når det gjelder kamerahullet på skjermen.

Annonse


https://twitter.com/UniverseIce/status/1069924716041752576

Hva synes du om disse kamerahullene – smarttelefoner i 2019 verdig?

Annonse


Annonse


Annonse