Qualcomm skal presentere Snapdragon 855 i dag.

Annonse


Disse Snapdragon 855-detaljene bør du kjenne til

Qualcomm avholder sitt årlige arrangement i dag, men i forkant av de offisielle presentasjonene har det lekket detaljer som gir oss litt mer innsikt i deres nye Snapdragon 855. Det er snakk om noen ekte godbiter som vil gjøre det lettere å svelge den høyt prisede 855-smarttelefonen du kommer til å sikle etter neste år.

Integrert NPU

I en rapport går det fram at den nye Snapdragon-prosessoren har en integrert nevral prosesseringsenhet (NPU) som gir opptil tre ganger så bedre ytelse som eldre Qualcomm-enheter. Det er også avdekket en funksjon kalt “Snapdragon Elite Gaming” som sannsynligvis er ment til å gi bedre ytelse under krevende Android-spill.

Ny GPU og bedre kamerateknologi

Snapdragon 855 kommer til å være utstyrt med en Adreno 640-GPU der spesifikasjonene ikke er gjort rede for i rapporten, og en trippel CPU-klynge med enkeltkjerne som kjører turbohastighet på 2.84GHz og flerkjerner på 2.42GHz.

Også for fotografi tilbyr Snapdragon 855 forbedringspotensiale, med spesialisert teknologi som prosesserer bildedata for å gjøre bilder og videoer bedre.

Kilder:
WinFuture
Wccftech

Annonse