Teknologi-analytiker tror Airpods er produktet av Apple som har størst potensial for vekst de nærmeste årene.
Teknologi-analytiker tror Airpods er produktet av Apple som har størst potensial for vekst de nærmeste årene.

Annonse


Analytiker hevder nye Airpods kommer i 2019

Når det gjelder Apple-spådommer har teknologi-analytikeren Ming-Chi Kuo en ganske imponerende CV. En rekke ganger har han kommet med opplysninger som senere viser seg å stemme. Så får det bare være at han bommer noen ganger også…

Denne gangen er det spådommer om Apples Airpods han kommer med.

Kuo hevder nye Airpods vil lanseres en gang neste år, trolig første halvdel av 2019. Disse skal angivelig komme med et etui med muligheter for trådsløs lading. Videre hevder han at 2020 blir et enda mer spennende år for selskapets trådløse øreplugger.

Nytt utseende

Da skal de nemlig få et helt nytt design, ifølge Kuo. Spørsmålet er om Apple beholder «øredobb»-stilen, eller om de går for en litt mer anonym stil. Ellers skal det som ventet bli «Hei siri»-støtte; med andre ord skal du kunne vekke Siri med stemmen, noe du ikke kan gjøre med dagens Airpods.

Annonse


Det ryktes også at Airpods 2 vil inneholde biometriske sensorer, som kan gjøre dem egnet til å monitorere aktivitet og helse, blant annet. De skal også få bluetooth 5.0, og en forbedret W-chip.

Analytikeren mener AirPods er det Apple-produktet med størst potensial for vekst. Han tror at det innen 2021 vil være solgt 11o millioner enheter. Et meget høyt tall, som ganske er i overkant optimistisk?

Kommer du til å vurdere å kjøpe AirPods 2?

Kilde:
9to5Mac