Nederst på dette bildet ser du hvordan skjermen produserer noen merkelige piksler som ikke skal være der.
Nederst på dette bildet ser du hvordan skjermen produserer noen merkelige piksler som ikke skal være der.

Annonse


OnePlus 6T-eiere klager over skjermproblemer

OnePlus 6T ble lansert for få uker siden, og mange har allerede blitt forelsket i denne telefonen. Den tilbyr en real kraftpakke til en rimelig pris; diskré busslomme, fingersensor innebygd i skjermen, opptil 8 GB RAM (10 GB) og 256 GB lagringsplass.

Piksler til besvær

Men nå har det begynt å komme rapporter om skjermproblemer. Den første klagen ble publisert på OnePlus-forumet 5. november. Personen beskrev problemet med at rosa piksler skylte over skjermen i høy hastighet. Fenomenet påvirket ikke selve bruken av telefonen, men ble naturligvis beskrevet som svært irriterende.

I de påfølgende ukene har det blitt publisert flere videoer og foruminnlegg som demonstrerer problemet, som kan tenkes å være forårsaket av en programvarefeil, men kanskje også maskinvarefeil.

Annonse


Hjelper ikke å tilbakestille

Brukerne som har opplevd dette, har enkelte ting til felles. De har brukt ansiktsgjenkjenning-funksjonen, eller den innebygde fingersensoren når problemet har oppstått. Det kan også se ut til at problemet melder seg oftere på låsskjermen.

Å tilbakestille til fabrikkinnstillinger skal visstnok ikke hjelpe – akkurat det kan være dårlige nyheter. Ofte kan det da være snakk om maskinvarefeil, noe som i så fall er langt mer alvorlig for både brukeren og produsenten.

Foreløpig har ikke OnePlus kommentert problematikken, men de er trolig klar over tingenes tilstand. Vi regner med de kommer med informasjon i nærmeste fremtid.

Frem til de gjør det, kan det være lurt å levere inn telefonen og be om et nytt eksemplar.

 

Kilde:
Androidpit

 

Annonse