Under årets E3 lot vi oss imponere av The Elder Scrolls-spillet på mobil, så vel som dagens brikker som tillater slik gaming på smarttelefoner.

Annonse


“The Elder Scrolls: Blades” er utsatt

Bethesdas ordentlige inntog i mobil gaming er planlagt å komme i form av “The Elder Scrolls: Blades” som i sommer ble tilsiktet en 2018-lansering. Nå skriver de gjennom spillets Twitter-konto at spillet lanseres tidlig neste år med lenke til registrering for Early Access. 

Fremmet høst-lansering

Til å begynne med var Bethesda ganske ivrige med å annonsere en 2018-lansering og interessant nok dukket selveste Todd Howard opp på scenen under Apples september-arrangement der han bedyret en høst-lansering av selskapets første ordentlige mobilsatsing.

Ukjent årsak

Det er ikke kjent hvorfor de utsetter spillet, men det er lite trolig at det argumenteres i manglende utvikling. I sommer prøvde vi spillet under årets E3 der vi lot oss imponere over det meste, sett bort i fra litt knotete kontrollere og upresise sekvenser – ingenting Bethesda burde slite med å fikse på et mobilspill.

Annonse


I stedet spekuleres det at utsettelsen er relatert til spillernes lite positive mottak av Fallout 76.

Bethesda tilbyr 500 «atomer» til de som tabbet seg ut med samlerutgave

Blades kommer som et gratisspill i 2019 til iOS og Android-enheter. Her kan du registrere deg for å få tidligere tilgang. 

Annonse


Annonse


Annonse