Det blir lettere å logge seg inn på Office 365-kontoen sin som bedriftsbruker fremover.

Annonse


Etterlengtet funksjon snart i Outlook

I løpet av året har Microsoft gradvis rullet ut en ny Mail-opplevelse til alle som benytter Outlook – etter at de i sommeren 2017 gikk ut med en betaversjon med bedre ytelse og nye, smarte funksjoner. Nylig har de også hintet til at det skal oppstå endringer på nettleserversjonen av Outlook – deriblant med en ny og smartere søkeboks og bedre overblikk.

Enklere å logge inn

Disse endringene er naturligvis velkomne, men det prates mest om at det blir enklere å logge inn på Outlook i nettleseren.

Visepresident i Microsoft 365 forteller at Office 365-brukere snart får mulighet til å starte prosessen for å logge inn gjennom nettstedet til Outlook. Tjenesten fører deretter vedkommende til innloggingsiden for utdanningsinstitusjonen de tilhører eller bedriften de jobber ved, der e-postadressen allerede vil være utfylt slik at man bare taster inn passordet.

https://twitter.com/OfficeNews/status/1068249108639596545

Annonse


Endringen gjør det lettere for bedrifter og institusjoner å dirigere ansatte direkte til outlook.com fremfor en adresse som er spesifikk til organisasjonen eller noe mindre generisk som login.microsoftonline.com eller outlook.office365.com.

Kilde:
Neowin

Annonse


Annonse


Annonse