Som bruker i Insider-programmet får du tilgang til ferske oppdateringer før andre.

Annonse


Oppdateringen som gir etterlengtede designforbedringer

Hver onsdag får de som er med i Insider-programmet til Microsoft for tidlige Windows 10-oppdateringer tilgang til nye funksjoner som skal implementeres for øvrige brukere. Denne gangen har de fått kloa i fine designendringer med introduksjonen av build 18290.

Flere oppgraderinger

Det er i hovedsak designendringer det rettes oppmerksomhet mot i den nye forhåndsvisningen for Fast ring-deltakere, i tillegg til noen små forbedringer ellers. Her er endringene i Windows 10 Insider Preview build 18290:

Designforbedringer i Start-meny
Som en fortsettelse på listen med forbedringer i build 18282 har Microsoft polert start- og brukermenyene med blant annet ikoner for lettere identifisering.

Annonse


Synkronisert klokke
På bakgrunn av tilbakemeldinger har Microsoft introdusert en mulighet i dato- og tidsinnstillinger til å manuelt synkronisere klokken din med tidsserveren.

Dette er hjelpsomt i situasjoner der man mistenker at klokken ikke er riktig synkronisert. Det er nå lagt ned informasjon om siste gang tiden ble synkronisert vellykket samt adressen for nåværende tidsserver.

Annet

Andre forbedringer inkluderer at man nå har oversikt over hvilke applikasjoner som bruker mikrofonen. For å gjøre dette må man bare holde musepekeren over mikrofon-ikonet – her sier Microsoft at de fremdeles jobber med nye funksjoner for å gi brukeren mest mulig kontroll.

Søk- og Cortana skal nå gi en bedre opplevelse: Microsoft har implementert forbedringer for søk ved gi nylige aktiviteter større rom, med støtte for det lyse temaet som nylig ble introdusert. Søkefiltere skal dessuten være lettere tilgjengelig, og Microsoft sier at de har flere detaljer omkring dette som de kommer til å vise frem senere – samtidig som de forespør brukerne om tilbakemeldinger på hvordan de opplever søk og Cortana.

Kilde:
Microsoft, Windows Blog

Annonse