Hagens Berman går igjen til sak mot Apple.

Annonse


Massesøksmål mot Apple for problemer med skjerm og ytelse

Advokatselskapet Hagens Berman som i 2015 vant et søksmål over Apple der de måtte betale 450 millioner amerikanske dollar i erstatning til e-bok-kjøpere på plattformen deres, går nå igjen mot et massesøksmål.

Massesøksmål

Denne gangen anklager de Apple for å selge enkelte iMac og MacBook-modeller uten nødvendige støvfiltre, noe som forårsaker problematikk med maskinens ytelse og skjerm blant annet.

Mangler støvfilter

I søksmålet får det fram at de mener enkelte modeller solgt fra og med 2013 ikke har filtre som kreves i slike produkter. I hovedsak bunner det ut i at de tar inn luft for å kjøle ned komponentene, men at mangelen på filtrering tillater støv å havne på innsiden, som deretter forårsaker svarte prikker på skjermen og problemer med maskinens ytelse.

Hagens Berman sier at Apple nekter å ta ansvar for feilene som oppstår som følge av dette problemet, og at de tvinger de som har blitt utsatt til å betale rundt fire tusen norske kroner for å rette opp skjermfeilen. I søksmålet går det fram at de ønsker Apple til å stå til ansvar der disse feilene spores tilbake til mangel på støvfilter.

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse