Audi sin e-tron GT tar seg veldig godt ut.

Annonse


Her er Audi e-tron Grand Turismo i all sin prakt

Et par måneder etter at Audi debuterte sin første elektriske bil i form av en helelektrisk e-tron SUV har selskapet nå vist fram sin nye e-tron GT som de har vist sniktitter av de siste dagene. Den elektriske sportsbilen lanseres i 2021 og deler mange egenskaper med Porsches første elektriske, Taycan.

Tidlig 2021

Grand Turismo-modellen ble vist fram under årets LA Auto Show som fant sted denne uken med opplysninger fra Audi om at leveringene av bilen starter tidlig i 2021, uten at de ville gå nærmere på detaljer om prisen. Selve produksjonen starter for fullt sent i 2020.

Bilen er utstyrt med en batteripakke på 90kWh og to elektriske motorer som sammen genererer 590 hestekrefter og en 0 til 100-akselerasjon på 3.4 sekunder. Den tyske bilprodusenten oppgir bilens rekkevidde til å være 400 kilometer etter WLTP-standarden.

Raskere lading enn Tesla

Med Taycan-strukturen kan Audi dessuten skryte av veldig rask lading: batteriet skal være i stand til å lade opp 80 prosent på 20 minutter noe som utkonkurrerer Teslas superlading.

Annonse


Hva synes du om e-tron GT?

Kilder:
Electrek
The Verge

Annonse


Annonse


Annonse