Apple ser ut til å ligge på bakken - det gjenstår å se om de henter seg tilbake.

Annonse


Nå har de tatt igjen Apple

Den siste tidens bekymringer for Apples svake iPhone-salg har hatt utslag i aksjekursen deres, og kombinert med en ellers gjennomgående skepsis i teknologibransjen som helhet så har Microsoft endelig tatt igjen Apple i kampen om å være verdens mest verdifulle, børsnoterte selskap.

Verdt én milliard dollar mer

Før markedet stengte på tirsdag ble Microsoft verdsatt til rett over 828 milliarder amerikanske dollar, noe som var én milliard mer enn Apples markedsverdi og dermed markerte Microsofts lille seier.

Sist Microsoft lå foran Apple på denne måten var for mer enn et tiår siden, da de falt bak Cupertino-selskapet i det man så et stort skift i hvordan mobile enheter som iPhone tok et jafs i det dominerte markedet der Microsoft tidligere hadde et svært stabilt fotfeste.

Annonse


Apple har den siste tiden sammen med Amazon slitt mer enn gjennomsnittet i bransjen, med en nedgang på 23 prosent sammenlignet med seks prosent for Microsoft. Det som skiller hvor hardt de ulike teknologiselskapene rammes, ser ut til å være hvorvidt selskapet retter produkter og tjenester mot bedrifter eller vanlige forbrukere.

Hvordan tror du dette utvikler seg? Fortell i kommentarfeltet. 

Kilde:
Bloomberg

Annonse


Annonse


Annonse