Om du har Ultimate Edition kan du spille Red Dead Online allerede i morgen.

Annonse


Gjør deg klar til Red Dead Online

Om du har ventet på å boltre deg løs i Red Dead-universet med kompisene dine helt siden du fullførte historiedelen så har vi gode nyheter.

(OBS! Denne artikkelen inneholder en liten spoiler)

The Verge skriver at Red Dead Redemptions 2 sin multiplayer-del starter i morgen klokka 13.30 britisk tid, altså 14.30 norsk tid. I første omgang blir Red Dead Online-betaen tilgjengelig for de som har kjøpt Ultimate Edition av spillet, mens de øvrige spillerne som spilte spillet på lanseringsdato (26. oktober) får tilgang dagen etter, 28. november.

Dagen der igjen (29. november) får alle som spilte spillet under lanseringshelgen (mellom  26. og 29. oktober) tilgang til betaen, mens den åpner i sin helhet for alle sammen den 30. november.

Annonse


Gjeng med opptil syv personer

I betaen kan man lage og definere sin egen spillfigur og dets egenskaper etter sine ønsker for deretter å slå seg løs på hele kartet, inkludert New Austin. Du kan opprette en gjeng med opptil syv personer, og står fritt til å møte kameratene dine, gå på jakt og fiske blant masse andre ting.

Kilder:
The Verge
Eurogamer

Annonse


Annonse


Annonse