Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Om Ice Universe sin lekkasje stemmer så blir dette skjermen å se på Galaxy A8s. (Ill.: Ice Universe/Twitter)

Galaxy A8s kan få Infinity-O-skjerm

Vanskelig å holde oversikt nå.

Vi så under utviklerkonferansen til Samsung det som blir deres første ordentlige brettbare telefon som antakelig kommer i mars med en drøy prislapp, men vi fikk også tatt en rask titt de ulike nye skjermene som Samsung kommer til å ha på sine kommende smarttelefoner.

Galaxy A8s

De ferskeste ryktene dreier seg om Galaxy sin A-serie, og et lekket bilde skal ha det til at Samsung lanserer en modell kalt Galaxy A8s med Infinity-O-skjermen vi har rukket å bli kjent med de siste ukene.

Det er igjen Twitter-brukeren IceUniverse som har lekket et bilde som viser hva Samsung har planlagt for fremtiden. Om lekkasjen stemmer med virkeligheten så blir det altså et kutt i skjermen for å plass til kameraet. Hvordan opplevelsen med en slik løsning blir i den daglige bruken av telefonen må vi vente for å finne ut av.

Foretrekker du denne løsningen eller «busslommen» som finnes på iPhone? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet. 

Stikkord: a8s, galaxy, infinity, Infinity Flex, infinity o, samsung, samsung galaxy a8s