Ikke alt har gått etter planen for Microsoft i forbindelse med oktoberoppdateringen.

Annonse


Microsoft hindrer flere i å oppdatere til nyeste Windows 10

Som kjent så har Microsoft hindret enkelte grupper på basis av inkompatibilitet og problemer med enkelte drivere og stasjoner blitt holdt utenfor når nyeste versjon av Windows 10 (versjon 1809) har sluppet, og nå gjelder dette for enda en gjeng med brukere.

Skjermen gir ikke lyd

Den det gjelder som sist i rekken til å ikke få tilgang på oktoberoppdateringen er brukere med inkompatible Intel-skjermdrivere.

Enkelte som før blokkeringen har fått oppdatere til versjon 1809 har nemlig opplevd at eksterne skjermer ikke gir ut lyd, avhengig av hvorvidt PC-en deres har aktivert versjoner av Intel Audio Display-driverne som ikke støttes.

Jobber sammen med Intel

Ifølge Microsoft har Intel gitt ut to versjoner av en skjermdriver, noe som har aktivert funksjoner i Windows som i utgangspunktet ikke støttes. Intel og Microsoft jobber sammen for å rette opp i problemet og kommer med en oppdatering så fort de kommer fram til en løsning.

Annonse


Også PC-er som har iCloud for Windows installert er hindret av Microsoft til å laste ned oppdateringen som følge av problemer med kompatibilitet.

Apple og Microsoft jobber på spreng for å rette iCloud-feil

Har du opplevd noen av disse problemene? Fortell oss gjerne i kommentarfeltet. 

Kilde:
ZDNet

Annonse