Samsung er ikke bare Apples rival på smarttelefonmarkedet, de er også en viktig leverandør av skjermene Apple tar i bruk på sine telefoner.

Annonse


Dette gjør Apple for å holde sin del av Samsung-avtale

Det skal visstnok være drastiske tiltak Apple tyr til for å holde sin del av en OLED-avtale overfor skjermleverandøren Samsung: som følge av dårlig iPhone XS-salg så har de gjenopptatt produksjonen av iPhone X, ifølge rapporter.

Må holde oppe tempoet

Rapportene skal ha det til at Apple har tatt opp produksjonen av fjorårets flaggskipmodell, iPhone X – i bunn og grunn som et resultat av dårligere salg av årets nye modeller enn man forutså.

Det kobles i tillegg opp mot en avtale Apple og Samsung seg i mellom om å kjøpe et gitt antall OLED-skjermer. The Wall Street Journal begrunner det i at årets modeller med OLED-skjerm (XS og XS Max) ikke solgte i det kvantum tilsvarende bestillingene man hadde foretatt overfor det sørkoreanske giganten som også er å anse som en rival på markedet for smarttelefoner.

Billigere produksjon

Utspekulert trekk fra Apple, men det skal sies at utgående modeller ofte lar seg produsere billigere og at de som regel blir svært attraktive i enkelte markeder når en ny modell er lansert.

Annonse


Aksjeprisen synker på grunn av ordrekanselleringer

Om du føler deg nostalgisk så kan du også lese vår anmeldelse av iPhone X i fjor her, vi var kjempefornøyde.

Kilde:
The Wall Street Journal(betalingsmur)

Annonse


Annonse


Annonse