NASA-topper har ikke latt seg imponere av Elon Musk sin oppførsel.

Annonse


NASA holder et ekstra øye med Elon Musk og SpaceX

Husker du da Elon Musk røykte cannabis med Joe Rogan under podkasten til førstnevnte? På grunn av denne hendelsen skriver Washington Post at den amerikanske etaten for luft- og romfart, NASA, skal gjennomføre en sikkerhetsjekk på både SpaceX og Boeing.

Joe Rogan-intervju

Avisen melder nemlig at NASA-sjefer ble irriterte da de fant ut om Musks opptrinn da han drakk whiskey og røykte cannabis under et intervju med komikeren Joe Rogan.

Opptinnet finner du i videoen over, etter omtrent 2 timer og 10 minutter.

Annonse


Naturlig nok er det ikke bekreftet av NASA selv at dette er grunnen til at selskapet tar initiativ til å utføre sikkerhetssjekk hos SpaceX, og en talsperson forteller at grunnen er så enkel som at gjennomgangen vil sørge for at selskapet opererer i henhold til NASAs kriterier for det som angår sikkerhet på arbeidsplassen og garanti for et rusfritt miljø.

Ikke første gang

Det er ikke første reaksjon (og konsekvens som sådan) på Musk sin opptreden under intervjuet: også det amerikanske luftfarttilsynet tok et dypdykk i hendelsen ettersom bruk av ulovlige rusmidler (deriblant cannabis) er forbudt for personer med sikkerhetsklarering fra myndighetene.

Kilde:
The Washington Post

Annonse


Annonse


Annonse