Snart spiller kunstig intelligens en enda større rolle i livet ditt, om du lar den.

Annonse


Google bruker kunstig intelligens til å transkribere samtalene dine

Googles kommende Call Screen-funksjon bruker selskapets AI-teknologi til å svare anrop på telefonen din og spørre personen på linjen om hva samtalen gjelder. Call Screen blir tilgjengelig for Pixel 3-brukere senere i år.

Kan lagre samtalene

Tidligere har det vært hint til at man får mulighet til å lagre transkriberinger men nå har 9to5Google funnet fram til et blogginnlegg der en Google-representant avslører at det lagres automatisk i anropslisten så fort samtalen er over, og at man får tilgang til den senere ved å gå inn til anropsdetaljer. I tillegg avslører representanten at funksjonen først gjøres tilgjengelig for betatestere før den så rulles ut til alle Pixel 3-brukere senere i år.

Hele oppsettet fungerer slik at Googles egne teknologi for kunstig intelligens både svarer og stiller spørsmål til motparten samtidig som du får mulighet til å hoppe inn i samtalen når som helst. Mens dette pågår, så foretar også Call Screen en transkribering i sanntid.

Ser frem til utviklingen

Vi gleder oss til å se hvordan dette virker i praksis og hvor bra gjennomført det egentlig er, men vi er også spente å se hvor interesserte selskapet er i å rette opp i kamerafeilene som for noen kunder gjør telefonens kamera fullstendig ubrukelig. 

Kilde:
9to5Google

Annonse


Annonse


Annonse