I den nyeste mobiloppdateringen til Netflix blir appen mer lik nettleserversjonen.

Annonse


Bruker du Netflix på mobilen?

Nå kan du på smarttelefonen din se favorittseriene dine som aldri før, likegyldig hvorvidt du rocker en iOS eller Android-telefon. Netflix har i en oppdatering endelig introdusert noen nye funksjoner for å ha en triveligere tid når man ser film og serier i avspilleren deres.

Nye knapper

I den nye oppdateringen kan man hoppe fram og tilbake ti sekunder ved å enten trykke på de nye, respektive knappene som er laget for det – eventuelt kan du på mer intuitivt vis dobbelttrykke på skjermen (venstre eller høyre halvdel) avhengig av hvilken retning du vil hen. Dette kjenner du kanskje igjen fra YouTube-avspilling.

VPN-alternativene for amerikansk Netflix

Dessuten er spill av-knappen samt pause-knappen langt større av praktiske årsaker, i tillegg er det tre nye knapper nederst i avspillingsruten som viser episoder, lyd/undertekster og en knapp for å spille av neste episode.

Annonse


Endringene gjør slik at mobil-appen blir mer lik nettleserversjonen, og oppdateringen er tilgjengelig i skrivende stund.

Bruker du Netflix på telefonen ofte? 

Annonse