Om du er glad i "Half-Life"-serien så er det bare å glede seg til 2019.

Annonse


“Half-Life”-gjenskapelsen er snart ferdig

Det er 20 år siden det originale “Half-Life”-spillet ble sluppet, dette feires av fans på en helt spesiell måte: Crowbar Collective har sluppet en trailer for sin gjenskapelse av spillets siste del i form av “Black Mesa: Xen”.

Andre prioriteringer

Etter at skaperne av “Half-Life” (Valve) har latt serien stå urørt i over et tiår ser entusiaster sitt snitt til å fortsette, dog ikke helt der Valve slapp. “Half-Life 2: Episode Two” var det siste Valve utviklet i serien, og siden den gang har selskapet vært mer interessert i online-gaming i form av Steam-tjenesten sin, samt Dota 2 og Artifact.

Nå har entusiastgjengen sluppet traileren for Xen-delen av det originale spillet fra 1998, og vi må si oss mektig imponerte med det vi ser. Se traileren under:

Annonse


Spillet ser ut til å lanseres en gang i andre halvdel av 2019.

Ser du frem til å spille fan-gjenskapelsen av “Half-Life”?

Annonse


Annonse


Annonse