I februar får vi trolig se Samsungs nye Galaxy S-modell, S10. Og en av modellene kan bli ordentlig heftig.
I februar får vi trolig se Samsungs nye Galaxy S-modell, S10. Og en av modellene kan bli ordentlig heftig.

Annonse


«Beyond X» kan være Samsungs neste toppmodell. Får 5G-støtte og seks kameraer

ITavisen skrev i helgen at neste Galaxy-flaggskip kan blir rammeløs og uten busslomme. 

Nå kommer The Wall Street Journal med opplysninger som kan tyde på at vi har en enda fetere mobil i vente, når Samsung presenterer sine nyheter i februar 2019.

Lader andre enheter

Skal vi tro kildene avisen har snakket med, vil Samsung lansere tre ulike utgaver av sin S10-mobil, i tillegg til en «superutstyrt» modell med 6.7″-panel, seks kameraer og støtte for 5G. Telefonene i neste S-serie har fått kodenavn «Beyond».

Modellene skal variere fra 5.8″ til 6.4″-størrelse, og bestå av tre eller fire kameraer på fronten og baksiden. Det er i tråd med ryktene vi tidligere har hørt.

Annonse


Samsung vurderer også å implementere støtte for reversibel trådløs lading, som i så fall vil gjøre S10 til en portabel ladestasjon for andre enheter. Du vil kunne dele batteriet med telefoner eller hodetelefoner. Huawei Mate 20 har også den samme funksjonaliteten.

Rammeløs og ingen busslomme – dette kan være Galaxy S10

Supermodellen som nevnes i The Wall Street Journal-artikkelen, omtales som «Beyond X» – nok et stikk til Apple. På fronten skal den ha to kameraer, og fire på baksiden. Ekstra spennende er det jo at den angivelig får 5G-støtte.

Samsung kommer til å markedsføre denne modellen som en 10-årsjubilant (S-serien er 10 år).

Venter på operatørene

«Beyond X» kan ende opp med å lanseres noe senere enn de «ordinære» S10-modellene. Årsaken er den nevnte 5G-støtten. Operatørene må nemlig ferdiggstille sin støtte for teknologien før Samsung ruller ut sin første 5G-telefon.

Våren 2019 pekes på som mulig lanseringstidspunkt, ifølge WSJs kilder.

Det kan se ut til at Samsungs presseevent i februar blir skikkelig spennende denne gangen.

 

Kilde:
The Wall Street Journal

 

Annonse