Phil Spencer lot det ikke gå mange timer før han tilsynelatende sendte et stikk mot Sony.

Annonse


Slik svarer Xbox-sjefen på Sonys E3-exit

I dag kunne vi melde om det store sjokket som er at Sony ikke blir å se under E3 neste år, og det tok ikke lange tiden før Xbox-sjefen Phil Spencer rettet oppmerksomheten mot seg selv, Xbox og Microsoft i en Tweet.

Twitter-harselas

På Twitter skriver nemlig Spencer at det er mange nyheter å dele med Xbox-tilhengere på E3 i 2019.

I Tweeten påpeker Spencer at det er årets høydepunkt å se kreativiteten og energien som er å finne i bransjen og blant spillfellesskapet.

Annonse


Timingen av denne Tweeten er det ingenting å si på – det gjenstår uansett bare å se hva Microsoft viser fram av nyheter under E3 2019 samtidig som vi er veldig spente på å se hvordan Sony blir å annonsere eventuelle store nyheter når de ikke har E3-messen å forholde seg til.

Hva er det du håper Microsoft viser fram under E3 2019?