Noen har laget konseptbilder av den kommende telefonen til Samsung - disse tar seg veldig bra ut.

Annonse


Se konseptbilder av Samsungs brettbare telefon!

Hittil har vi én gang sett den brettbare telefonen til Samsung, døpt enten Galaxy F eller X uten at vi kan være sikre på dette. Den gang ble den likevel vist fram under mørke omstendigheter og med en klumpete innramming for å hindre at designet i sin helhet ble avslørt. Nå har noen laget ferske konseptbilder som antakelig viser det vi har i vente – og det ser fint ut.

Nye konseptbilder

LetsGoDigital har lekt seg rundt og laget det vi tenker er en veldig fin representasjon av den kommende brettbare telefonen. Hvis telefonen blir å se slik ut så gleder vi oss – selv om prisen ligger an til å være på omkring 15 000 kroner.

Snarlig masseproduksjon

Ryktene skal ha det til at Samsung skal sette i gang masseproduksjon av disse enhetene i de kommende månedene og at telefonen er markedsklar i første halvdel av 2019. Nylig meldte Yonhap News Agency at Samsung kommer til å presentere den offisielt i slutten av februar under Mobile World Congress 2019, og at den offisielle lanseringen vil være i påfølgende måned, mars – samtidig som 5G-varianten av Galaxy S10.

Annonse


Planen til det koreanske storselskapet er å selge én million enheter av den nye telefonen. Dette antallet stiller seg ganske ydmykt opp mot det faktum at det ble solgt 317 millioner Samsung-smarttelefoner i fjor.

Hva synes du om Samsung Galaxy F/X slik de ser ut i konseptbildene? 

Kilde:
LetsGoDigital

Annonse


Annonse


Annonse