Den nye kontrolleren til ASTRO Gaming gir deg alt du trenger og litt mer.

Annonse


Dette beistet kan tilpasses nesten akkurat som du vil

ASTRO Gaming har nettopp annonsert en ny kontroller som i hovedsak er ment til PlayStation 4 men som er fullt kompatibelt med PC. Særlig billig er den ikke, men den tilbyr mange valgmuligheter om du er av den kravstore typen.

Stor valgfrihet

Med Astro C40 TR har mange muligheter: takket være utskiftbare moduler kan man fjerne og erstatte analogstikker samt D-pad med andre varianter avhengig av spillestilen, i tillegg til at man kan justere posisjonene på disse til slik man foretrekker dem.

Knappene, inkludert de på baksiden av kontrolleren, kan modifiseres uten overflødig programvare, man trenger kun å installere et program på PC. I dette programmet kan man dessuten opprette forskjellige brukerprofiler med ulik sensitivitet på stikker og knapper.

Annonse


Kontrolleren fungerer både trådløst og over kabel, og inkluderer en 3.5mm-lydinngang.

I første omgang ser det ut til at den eneste tilgjengelige fargen er matte sort, denne kan forhåndsbestilles i det amerikanske og kanadiske markedet gjennom Astros egne nettside for 199 amerikanske dollar, rundt 1700 norske kroner. Den vil etter hvert bli tilgjengelig i andre land, men det er usikkert når.

Kilde:
TechRadar

Annonse