Harry Potter Wizard Unite lanseres først i 2019 (III: android central)

Annonse


Harry Potter-fans må vente til 2019

Harry Potter versjonen av Pokémon Go-Harry Potter Wizard Unite vil bli lansert først til neste år, det har tidligere blitt sagt at dette skulle lanseres i løpet av 2018.

Ingenting før neste år

Niantic Labs står bak flere storspill til mobilplattformen, slik som Pokémon Go og Ingress. Det har lenge vært sagt at Harry Potter universet skulle inn i rekken av AR spill og kobles sammen med virtuell virkelighet til glede for mange fans. Nå ser det imidlertid ut som en må smøre seg med litt tålmodighet, men de la ut denne videoen sammen med beskjed om at spillet først kommer i 2019.

Film-produksjonsselskapet som står bak Harry Potter deltar i Niantics utvikling av Harry Potters virtuelle verden, sammen sier de at de skal utnytte hele den virtuelle plattformen, og at spillere ville måtte lære seg tryllekunster, kjempe mot monstre og at en må pare opp på lag for å kunne slå de største monstrene som dukker opp.

Annonse


Det er veldig populært og blande virtuell virkelighet med spill.

Pokémon Go var en stor suksess der målet er å fange så mange Pokémon  som mulig og samtidig danne lag, et stor moment med spillet er å kjempe seg til  motstanderens Pokégym og holde dette lengst mulig. Spillet slo veldig godt an og ble en stor suksess, både her hjemme og over dammen. Det ble rapportert at Pokémon  Go kanskje var det største spillet i USA noensinne, og kanskje er det enda også.

Pokémon Go kan være det største mobilspillet i USA noensinne

Harry Potters Wizard Unite vil bygge på samme prinsipp, der spillere skal bruke den virkelige verden for å utføre og nå mål i spillet.

Synes du det er for lenge og vente til 2019, kan du melde deg på spillets hjemmeside for å få smakebiter og informasjon om spillet før det lanseres.

 

kilder:

HarryPotterWizardunite.com

gamespot.com

 

Annonse


Annonse


Annonse