Ny oppdatering Battlefield V med mulighet for Ray-Tracing
Ny oppdatering Battlefield V med mulighet for Ray-Tracing

Annonse


Oppdateringen du har ventet på kommer i dag: ray-tracing til Battlefield V!

Siden lanseringen av Nvidias GTX 2000-serie har mange ventet på spill med Ray-Tracing, siden dette er det helt nye med disse grafikk-kortene. Flere har lenge trodd at “Shadow of the Tomb Raider” skulle bli første spill ute med denne muligheten.

Så kom nyheten om at Battlefield V blir først

Dette kunne leses på Jaqub (DICE) sin Twitter i formiddag. Det er mange som gleder seg over at akkurat Battlefield V får denne funksjonaliteten.

Samtidig som Dice nå lanserer Battlefield V deluxe Edition får spillet en ny oppdatering med blant annet støtte for Ray-Tracing.

Som lovet slippes nå en oppdatering av Battlefield V innenfor lanseringen av deluxe versjonen av spillet. Oppdateringen er på 1.56 GB og inneholder blant annet støtte for Nvidias RTX-funksjon.

RTX funksjonen i Nvidias RTX 2000-serie skal bidra til en mer realistisk grafikk, der lys reflekteres omkring både spilleren og omgivelsene, på en mer realistisk måte.

Nyeste versjon av Windows 10

For å ta i bruk denne nye funksjonaliteten i grafikk-kortet må du ha den nyste oppdateringen av Windows 10, med versjonsnummer 1809. Denne er nylig rullet ut og introduserte støtte for Direct-X med Ray-Tracing.

Annonse


Nå ruller oktober-oppdateringen til Windows 10 ut

Ikke bare for grafikk

Om ikke du har RTX kort i maskinen kan du uansett nyte nye våpen og kjøretøy i denne oppdateringen. Oppdateringen inneholder også forbedringer der skaden på våpen justeres blant annet.

Oppdateringen til Battlefield V ble sluppet i dag klokken 10.00.

 

Kilder:

Sweclockers

Dice

 

Annonse


Annonse


Annonse