PUBG er endelig annonsert til PS4.

Annonse


Nå kan du forhåndsbestille PUBG til Playstation 4!

Det har vært mye fram og tilbake men nå er altså Playerunknown’s Battlegrounds tilgjengelig for forhåndsbestilling på Playstation 4.

HDR-støtte for PS4 Pro

I dag har PUBG Corporation annonsert at Battle Royale-spillet endelig finner sin vei til Sonys konsoll: 7. desember er datoen og spillet kan allerede forhåndsbestilles i tre versjoner.

Administrerende direktør sier at de naturligvis er spente til å ekspandere PUBG-tjenestene og introdusere nye fellesskap til Battle Royale-spillet sitt. Han ønsker PS4-spillere velkommen til å bli med å spille denne julen.

De skriver at spillet inkluderer alt det essensielle som Xbox One og PC-versjonene allerede har, og at de samme tre banene er tilgjengelige fra start. De sier også at spillet er spesielt egnet for PS4 Pro med HDR-støtte.

Annonse


Tre utgaver

De tre ulike variantene av spillet er Looter’s Edition til 269 kroner, Survivor’s Edtion til 399 kroner og Champion’s Edition til 499 kroner. Det som skiller disse pakkene er antall G-Coins, Battle Points og Survivor Pass.

Dessuten vil alle som forhåndsbestiller få Nathan Drake sin drakt fra Uncharted, og Ellie sin ryggsekk fra The Last of Us.

Annonse


Annonse


Annonse