Du er ikke alene om det hvis du føler at kontrollene er litt trege på Red Dead Redemption 2.

Annonse


Her er grunnen til at Red Dead Redemption 2 føles så tregt

Red Ded Redemption 2 har fått toppkarakterer på kryss og tvers – også av oss. Spillet har likevel sine småfeil, og et av disse er en stor plage fordi det gir en veldig treg følelse til spillet der bevegelsene går i sneglefart, alt fra kontrollstyringen til generell respons i spillet.

TEST: Red Dead Redemption 2 er det nærmeste du kommer et annet liv

Test av responstid

Nå har vi endelig tall som bekrefter at Red Dead Redemption 2 faktisk er et tregt spill. Tech-animatøren Dan Lowe i Motive Studios har laget en liten YouTube-video der han sammenligner input-lag i Red Dead Redemption 2 med andre tredjepersons action-spill: blant annet Spider-Man, Uncharted og Destiny 2.

Testen går ut på å måle tiden hvert spill bruker på å ta i mot og gjennomføre en bevegelse fra kontrollen, som å bevege kontroll-stikken i en retning for å bevege karakteren.

Annonse


Som forventet kommer Red Dead Redemption 2 dårligst ut i sammenligningene: spillet har en langt høyere input-lag enn resten av spillene som testes. Se video under:

I videoen går det fram at RDR 2 oppnår sitt laveste input-lag på 11ms, noe som er det dobbelte av Uncharted: The Lost Legacy presterer. Uncharted er nummer to på lista, så det bør si en del.

Til sammenligning får førstepersonsspillet Destiny 2 (vinneren i testen) 1ms responstid, mens Spider-Man og Assassin’s Creed får henholdsvis 3ms og 4ms.

Realismens skyld

Det argumenteres for at spill som satser på å oppnå en realistisk følelse ofte ender opp med svake tall for responstid, og at Rockstar Games i tillegg har lange og detaljerte animasjoner i karakterbevegelsene, noe som skal gi enda mer av treghetsfølelsen.

Det gjenstår å se om selskapet gjør noen forbedringer før Red Dead Online blir tilgjengelig. Det er forventet at Online-delen kommer i beta snart.

Kilde:
ResetEra

Annonse