Godhjertede Battlefield-spillere holdt en to-minutters våpenhvile for å markere våpenhviledagen.

Annonse


Slik markerte de Våpenhviledagen på Battlefield 1

I anledning 100 år siden våpenhvileavtalen ble inngått og  første verdenskrig tok slutt, arrangerte Battlefield-spillere et lite arrangement der de på den ellevte timen sluttet å skyte hverandre for en periode på to minutter.

Bråkebøtter ville ødelegge

Alt gikk ikke etter planen men det ble fortsatt en fin affære. Jan David Hassel i DICE la på Twitter en link til en video som viser den utradisjonelle markeringen:

https://twitter.com/JanDavidHassel/status/1061598282177224704

På Reddit får hele begivenheten mye oppmerksomhet, og noe av dette går i personene som forsøker å ødelegge markeringen i et angrepsfly og en annen person som stikker “kameramannen” med en kniv i ryggen. Denne personen dukket opp i Reddit-tråden og beklaget seg.

Annonse