Samsungs luksus-klappmobil får flaggskip-spesifikasjoner
W2019 er ikke helt som andre telefoner på utsiden - på innsiden dog, finner vi topp-maskinvare.

Annonse


Samsungs luksus-klappmobil får flaggskip-spesifikasjoner

6GB RAM og Qualcomms Snapdragon 845 er bare noen av spesifikasjonene Samsungs eksklusive klapptelefon W2019 utstyres med.

Fingersensor

W2019 er etterkommeren av fjorårets W2018, som «bare» hadde Snapdragon 835.

I tillegg til bedre CPU og flere andre nyheter, får den nye også fingersensor, i tillegg til to kameraer på baksiden. Mer om dette lenger ned i artikkelen.

Her er Samsungs nye klapptelefon i all sin prakt

Annonse


Dropper 3,5 som alle andre

Samsung følger trenden og dropper 3,5mm uttak på W2019 men kjører på med to identiske skjermer.

Selskapet vil ikke inkludere 3,5mm utgang for hodetelefoner på sin W2019, men som plaster på såret vil de utvendige og innvendige skjermene være identiske:

S-Amoled 4,2 tommer og støtte for full HD-oppløsning. Interessant konsept.

4K @ 60 FPS

Samsungs W2019 vil være tilgjengelige med både 128 og 256 GB lagringsplass.

W2019 vil også komme bekledd med to kamera på baksiden på 12 MP, bildestabilisering og opptak av 4K video med 60 bilder i sekundet er noe av det den kan by på. Når denne lanseres i Kina vil tilgjengelige farger være rosegull og Platinum.

“Samsung Concierge”

Som på den tidligere W-modellen vil Samsung inkludere servicetjenester, der kjøpere får fri tilgang til programoppdateringer, henting av enhet på døren om du trenger reparasjon og en egen servicelinje for de med Samsung Concierge avtale.

Selv om vi her hjemme dessverre ikke vil kunne kjøpe W2019 i butikken er det interessant og se hva Samsung utstyrer sin kommende W2019 med.

I mens venter på mer detaljert informasjon om Samsungs brettbare telefonen med 7,2 tommer skjerm som ble annonsert på utviklerkonferansen i San Fransisco tidligere denne måneden.

Annonse


Annonse


Annonse