Du skal ikke se bort i fra at Nintendo begynner å selge utvidelsespakker til spill Mario- og Zeldaspill i fremtiden.

Annonse


Slik skal Nintendo beholde deg som kunde

Etter presentasjonen av deres kvartalsrapport, holdt Nintendo en spørsmålsrunde som de vanligvis gjør. I denne kom det fram hvordan Nintendo planlegger å holde både Switch og de mest populære spillene i søkelyset tiden etter opprinnelig lansering.

Nedlastbart innhold

Tidlig i spørsmålsrunden blir Nintendo-sjefen spurt om deres strategi ved prissetting av spill, med eksempel på at enkelte spillutgivere velger å senke prisene i etterkant av lansering for holde salget oppe.

Furukawa svarer at planen videre er å bygge videre på store flaggskiptitler som Zelda og Mario i form av ekstrautgivelser og pakker, ettersom disse store spillene er grunnen til folk kjøper konsollen i det hele tatt.

Planen er ikke forenelig med Nintendo sin måte å operere på hittil, for selskapet har sjeldent gitt ut nedlastbart innhold etter en spillutgivelse – derfor blir det interessant å se hva de kan hoste opp med i tiden som kommer.

Annonse


Nintendo Switch Online

Også deres nyintroduserte online-tjeneste ble tatt opp under spørsmålsrunden. Om lanseringen mener Furukawa at den var solid, men at man er i en startfase der selskapet etterhvert vil by på flere incentiver for at folk skal forplikte seg til det.

Dessuten er sjefen positivt innstilt på kryssplattform fremover, og sier at han er åpen for det så lenge spillutviklerne ønsker at slikt skal finne veien til deres spill. Han til tross for dette nektende på at Nintendo selv har noen slike planer for sine egne spill i nærmeste fremtid.

Her kan du lese alle spørsmål og svar, oversatt til engelsk. 

Annonse


Annonse


Annonse