Nå kan du laste ned YouTube gratis på Nintendo eShop.

Annonse


Nå er YouTube på Nintendo Switch

Med kun Hulu som en tilgjengelig videoplattform (og det bare i enkelte markeder) har man vært veldig begrenset til å bruke Switch-konsollen til annen underholdning hittil. Heldigvis har Nintendo nå gjort YouTube tilgjengelig – og da gjenstår stort sett bare Netflix.

Delvis touch-støtte

YouTube på Switch er ikke altfor ulikt YouTube alle andre steder, og tilbyr utallige timer med videounderholdning dersom du vet hvor du skal lete. Det er kun venstre joy-stick som for øyeblikket støttes til å navigere seg rundt, mens høyre joy-stick kun kan justere vinkelen i 360-graders videoer.

I håndholdt modus fungerer touch-skjermen bare delvis: man kan trykke seg rundt men ikke bla ned- og oppover.

Du kan laste ned YouTube gratis fra Nintendo eShop. 

Netflix mangler

Det er et fortsatt et problem med manglende underholdningsinnhold utover spill på Switch – for øyeblikket er det bare YouTube, Hulu og en applikasjon for musikkproduksjon. Vi kunne godt tenkt oss flere videotjenester som Netflix, Twitch og Amazon Prime Video, samt andre tjenester som egner seg på en konsoll som Switch.

Annonse