De har noen likheter med AirPods fra Apple, men har også sine særegne trekk. Og prisen er i en helt annen kategori.

Annonse


Disse trådløse proppene koster en femtedel av AirPods

I disse tider finnes trådløse ørepropper i mange fasonger og til svært varierende priser, noen er veldig unike mens andre har egenskaper som er mistenkelig lik de som allerede er etablert i markedet. Nå tilbyr Xiaomi et sett med ørepropper som er døpt Xiaomi Mi AirDots Youth Edition, disse kan minne om Apples AirPods, men selges for nesten en femtedel av prisen på AirPods.

Bluetooth 5.0

AirDots er laget med støtte for Bluetooth 5.0 – dette er mer egnet teknologi fordi det bruker mindre strøm, tilbyr lengre rekkevidde og er bedre motstandsdyktig mot Wi-Fi-signaler.

Øreproppene kommer i en ladeboks som gir tolv timers brukstid totalt, og gir opptil fire timers brukstid under samme økt. Etter første parring vil de kobles automatisk opp med enheten når du tar dem ut av ladeboksen.

Videre har Xiaomis nye trådløse propper sidepaneler som er touch-følsomme: man kan trykke for å aktivere eller deaktivere stemmeassistent, spille av eller stoppe musikk og svare samtaler.

Annonse


Svært billig

Det er prisen på disse som er de største nyhetene: de koster tilsvarende omtrent 250 norske kroner og kommer i det asiatiske markedet om noen dager. Det er uvisst om Xiaomi har planer om å lansere disse øreproppene utenfor Asia, men vi hadde ikke hatt noe i mot å teste disse.

Er dette noe du ønsker å prøve hvis det blir tilgjengelig i Norge?

Annonse


Annonse


Annonse