Dette er blant promobildene som er funnet på Playstation Store. Det ventes at spillet lanseres neste måned.

Annonse


– PlayerUnknowns Battlegrounds til PS4 i desember

Populariteten til PlayerUnknowns Battlegrounds har blitt svekket med introduksjon av Fortnite og i senere tid Blackout-modusen i Call of Duty: Black Ops 4, og det kan sies at Bluehole Studio ikke har jobbet altfor raskt med å få spillet på PS4 etter at det ble tilgjengelig for Xbox-spillere for elleve måneder siden. Nå ser det ut som Playstation-spillere kanskje får bryne seg på det første store Battle Royale-spillet snart.

Funnet på Playstation-servere

En bruker som er kjent for å få tak i spillkopier veldig tidlig mener at han har funnet spor av spillet på Sony sine servere, der både promobilder og innholds-ID har blitt hostet på Playstation Store.

Informasjonen har raskt blitt spredt på diverse forumer, og det spekuleres i at spillet kommer til PS4 nå i desember, noe som markerer ett år siden Xbox-utgivelsen.

Om ryktene er sanne er det spennende å se hvordan Bluehole har klart å hente spillet til PS4. Lanseringen på Xbox One gikk ikke helt knirkefritt for seg, og det meldes stadig at spillet ikke er særlig optimalisert, selv på Xbox One X.

Kilde:
ResetEra

Annonse


Annonse


Annonse