Hopp til navigasjon Hopp til innhold
Hvis ryktene er sanne, så kommer Galaxy Note 9 i ny drakt snart. (Ill.: Martin Kynningsrud Størbu)

Kan dette overtale deg til å kjøpe Galaxy Note 9?

Ikke den første av denne typen lekkasjer.

For øyeblikket er lekre Samsung Galaxy Note 9 tilgjengelig i fargene svart, blå, lilla, sølv og kobbervarianter – men en potensiell lekkasje tyder på at en Galaxy Note 9 snart blir tilgjengelig i hvit finish.

Photoshop-detektiver på saken

Evan Blass har et rykte på seg for å være en pålitelig kilde når det kommer til lekkasjer, og denne gangen presenterer han et bilde av Samsung Galaxy Note 9 i ny drakt – en ganske standard, men lekker, hvit utførelse.

Opphavet til bildet er ikke kjent, men Blass krediterer en tipser som har sendt det inn. Han virker noe usikker nå sammenlignet med tidligere lekkasjer han har stått for, og åpner for at det kan være laget i Photoshop.

Samsung har gjort det før

Det er ikke utenkelig at dette ryktet medfører sannhet, da Samsung har lansert ny farger for sine flaggskiptelefoner i etterkant av lansering før.

TechRadar argumenterer dessuten med at en eventuell nærstående lansering av den nye fargen kan kan hjelpe til i salget av Samsung-enheter til julefeiringen, og at det ble lekket en hvit versjon av telefonen før den i det hele tatt var lansert.

Det gjenstår å se om lekkasjen stemmer, hadde du vurdert Note 9 hvis den kommer i hvit – eller venter du på Samsung Galaxy S10? 

Kilde:
Techradar

Stikkord: galaxy note 9, hvit, note, note 9, samsung