I den omfattende testen kommer det fram at iPhone XR har veldig god ytelse, selv sammenlignet med sine dyrere alternativer.

Annonse


iPhone XR-tallene er klare: like rask som iPhone XS

Vi publiserte forrige uke en test av iPhone XR, som vi definerte som litt av en dyr mellomklassemobil, men kom fram til at den hadde ganske ålreit ytelse og batterilevetid blant annet. I en omfattende test viser Macworld sine resultater at iPhone XR tilbyr samme ytelsesoppgraderinger som de dyrere variantene.

Samme ytelse

Macworld kommer nemlig fram til at iPhone XR tilbyr samme ytelse som iPhone XS og XS Max, noe som gjør den 13 prosent raskere i enkeltkjerne-test og ti prosent raskere i flerkjernestest enn fjorårets iPhone X.

I GPU-testen kommer de fram til at XR er 40 prosent raskere.

Bedre enn iPhone XS også

På mer enn ett punkt vinner XR over årets storebror-modeller: den scorer nemlig bedre på GPU-testen enn XS og XS Max – sannsynligvis som en konsekvens av lavere oppløsning på XR. Macworld skriver at A12-brikken i XR leverer langt høyere antall bilder i sekundet ettersom den må prosessere 85 prosent flere piksler på XS og 125 prosent flere på XS Max.

Annonse


Best på batteri

Veldig mange bør sies å bestemme kjøpet sitt basert på batterilevetiden som er høyere på iPhone XR enn de andre modellene. iPhone XR varte nemlig 19 minutter lengre enn iPhone XS Max og mer enn en time lengre enn iPhone XS. Disse tallene er på grunn av utgangspunktene for testen ganske fordelaktige for de to sistnevnte.

Den blir også sammenlignet med iPhone 7 Plus, hvor XR har litt større skjerm og lignende batterikapasitet men klarer seg en time og 45 minutter lengre.

Har du kjøpt iPhone XR?

Kilde:
Macworld

Annonse