Nye Macbook Air scorer på GeekBench-tall som man forventer, og plasseres mellom 12-tommeren og Pro-modellen i prestasjon.

Annonse


Er nye MacBook Air i det hele tatt kjapp nok?

MacBook Air med retina har så langt høstet masse kritikk, der det gode går i de mange forbedringene som har funnet sin vei til Apples nye Air-serie inkludert retinaskjerm (endelig) og fingeravtrykksleser, mens det dårlige i hovedsak går ut på prosessorvalget som kan sies å være i det svakeste laget.

Plasseres i midten

Prosessoren som sitter i den nye maskinen med retina er nemlig en 1.6GHz to-kjerners i5-prosessor (8. gen) som på Geekbench-tall scorer 4200 i enkeltkjerne og tilnærmet 7800 på flerkjernestest. 

Artikkelen fortsetter.

TEST: iPhone Xr – en for dyr mellomklassemobil

Annonse


For å sammenligne dette med forrige Air-modell som kom i midten av 2017 og hadde en 1.8GHz i5-prosessor så er den nye modellen 20 og 17 prosent raskere i henholdsvis enkelt- og flerkjernestest.

Videre viser en sammenligning med basismodellen av 12-tommeren en økning på 20 prosent i enkeltkjerne og 17 prosent i flerkjerne.

En siste sammenligning som viser seg å være ganske interessant er med 13-tommers MacBook Pro fra 2018 som presterte 16464 i flerkjernerstesten, mer enn dobbelte av nye MacBook Air på samme test. Enkeltkjernetesten var litt mer jevn, der Pro scorte 4500.

Vi kommer tilbake med snikitt av nye MacBook Air 7. november.

Vurderer du nye MacBook Air med Retina Display?

Kilde:
9to5Mac

Annonse


Annonse


Annonse