SNIKITT: Google Pixel 3 XL
Joda, det er fremdeles lett å se dette er en Pixel, selv om busslomme-designet er nytt for serien.

Annonse


SNIKITT: Google Pixel 3 XL – RAM-feilen er et stort problem

Google viderefører nær sagt alt med sin toppmodell, Pixel 3 XL.

Oppdatert, 11:09

Vi regnet med å støte på RAM-problemet som plager Pixel 3 XL, men ikke så aggressivt som dette.

Noen ganger, om vi hører på musikk via YouTube Music, og hopper frem og tilbake mellom apper etter først å ha pauset musikken, så stopper rett og slett hele appen og vi må starte den igjen, og noen ganger koble til Bluetooth-enheten atter en gang.

Annonse


Pixel 3 XL er Pixel som du kjenner fra før av

Det innebærer at designet er mer eller mindre uendret, utover at Google har hoppet på busslomme-trenden. Pixel 3 XL sin er ekstra stor grunnet bred vinkel på de to frontkameraene.

Er det verdt det? Ja, jeg tror det, men skal “føle” litt mer på det frem til den endelige testen. Faktisk “så” jeg ikke busslommen i det hele tatt fra jeg pakket den opp – trolig er jeg blitt blind på dette etter å ha testet mange mobiler med nesten samme design.

Artikkelen fortsetter.

Annonse:

Baksiden er der Pixel tradisjonelt skiller seg ut, og så er også tilfellet i år med en del metall og en del glass, rundt 20 prosent, på toppen ved kameraet. Baksiden er litt glattere enn vi liker, men Pixel 3 XL ligger veldig godt i hånda, bedre enn iPhone Xs Max.

Som vanlig er det kun en linse å finne, for Google tviholder på at programvare kan gjøre magi med fotografier – så langt har de hatt rett, men for å levere enda bedre zoom, bør de nok vurdere en til neste år.

Les min test av Pixel 2 XL fra oktober i fjor:

“Pixel 2 XL” er tidenes kjedeligste toppmodell – reddes av kameraet

Har ikke de beste spesifikasjonene

Ytelsen er selvsagt topp, Google kan jo Android.

Denne har som alle andre toppmodeller Snapdragon 845, men “bare” 4GB RAM – ikke at det later til å være et problem, men til prisen hadde nok 6GB vært best da forskjellen er større fra 4 til 6, enn fra 6 til 8GB.

Av andre ting man forventer av mobiler til denne prisen (1000 dollar) har den trådløs lading og er vanntett, har et batteri på 3430 mAh (Google sier denne varer hele dagen, og det ser ut til å stemme).

Vi har ikke noe å utsette på skjermen som har en PPI på 523 med oppløsningen 2960 x 1440.

Man enten liker eller misliker smått designet, for det gjør ikke mye av seg, men skiller seg litt fra konkurrentene.
Man enten liker eller misliker smått designet, for det gjør ikke mye av seg, men skiller seg litt fra konkurrentene. (Ill.: ITavisen)

Kamera

Vi kommer tilbake med en større kamera-test der Pixel 3 XL testes mot iPhone Xs Max, iPhone Xr og OnePlus 6.

Merk at Pixel 3 XL ikke filmer 4K i 60FPS, kun 30.

Pixel 3 XL på Disneyland:

https://www.instagram.com/p/BpoGNBSn1Ii/?taken-by=itavisen.no

Foreløpig konklusjon

Google fortsetter å ikke ta noen sjanser, men små-oppgraderer mobilene sine hvert år.

I år er gest-systemet i Android endelig på plass, sammen med busslomme-designet vi regner med krymper en god del neste år. Vi kommer tilbake med flere meninger vedrørende multitasking-grensesnittet som serveres her (hint: vi liker det foreløpig bedre enn på X-modellene til Apple).

Det at den automatisk forteller deg hvilken musikk som spilles rundt deg, selv uten nett, er fremdeles herlig Jetson-futuristisk.

Vibrasjonene på denne mobilen er usedvanlige behagelige og tydelige, men høyttaleren skaper dessverre merkverdig mye vibrasjon.

Pixel 3 XL er ingen direkte vakker mobil, men den tar svært pene bilder, er god å holde i og leverer den beste Android-opplevelsen. Jo, også liker vi klemme-funksjonen for å hente opp Assistant bedre enn vi hadde regnet med. Google Assistant er også veldig smart, og når alle Google-tjenestene er koblet sammen som på denne mobilen, blir hverdagen på mange måter enklere enn på en iPhone med iOS.

Komplett anmeldelse kommer senere.

Pixel er seg selv lik også i år. Regn med større forbedringer neste år. Nær sagt alle gjorde mindre oppgraderinger i år: Microsoft med Surface, Apple med iPhone og nå Google med tredje generasjon Pixel.
Pixel er seg selv lik også i år. Regn med større forbedringer neste år. Nær sagt alle gjorde mindre oppgraderinger i år: Microsoft med Surface, Apple med iPhone og nå Google med tredje generasjon Pixel. (Ill.: ITavisen)

Annonse


Annonse


Annonse