iPad Pro er nesten like rask som en MacBook Pro
Nye iPad Pro slår fra seg i syntetiske tester.

Annonse


iPad Pro er nesten like rask som en MacBook Pro

Da Apple presenterte den nye iPad Pro-en viste de samtidig ytelsen til sin nye A12X Bionic-SoC som er laget ved bruk av TSMCs 7nm FinFET-arkitektur.

Denne SoC-en er den første fra selskapet som inneholder en 8-kjerners prosessor. Apple gikk videre og påstod at telefonen kan tilby den samme ytelsen som en Xbox One – og det i en enhet som er 94 prosent mindre.

Lekkede benchmarkresultater

Nå har benchmarkresultater av iPad Pro begynt å dukke opp, og resultatene viser at Apples nyeste nettbrett er nesten like rask som en 15″ Macbook Pro fra 2018 – en datamaskin som for øvrig er utstyrt med en Intel Core i9-prosessor.

Av Geekbenchresultatene kan man lese at iPad Pro kan vise til en enkeltkjerne-score på i overkant av 5 000 poeng, mens multikjerne-scoren ligger på i underkant av 18 000 poeng. Til sammenlikning er resultatene for en 15″ 2018-modell av MacBook Pro med Core i9-prosessor på henholdsvis 5 419 og 21 251 poeng.

Som alltid må man ta slike syntetiske tester med en klype salt.

Hva tenker du om testresultatene? Fortell oss i kommentarfeltet under.

Annonse


Annonse


Annonse